Q & A

På denne side, finder du svar på de mest almindelige spørgsmål.                   Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig.

Hvordan foregår betalingen?

Hvis det drejer sig om terapi, kan der enten betales kontant når sessionen er overstået, eller beløbet kan overføres før sessionen.
Hvis det drejer sig om en workshop eller et foredrag, så skal halvdelen indbetales ved bestillingen og resten inden startdatoen.

Kan jeg bruge kreditkort eller dankort?

Du har mulighed for at betale enten kontant eller ved bankoverførsel. Jeg tager pt. ikke imod dankort eller kreditkort.

Bank-overførsel

Mine bankdata er:
 Danske Bank
Registreringsnummer: 4386
Kontonummer: 4386291934

Hvad med transportudgifter?

I forbindelse med workshops, kurser, foredrag er de første 50 kilometers kørsels inkluderet. Derefter bruger jeg statens transporttakst som for tiden er 3,82 kr. pr. kilometer

Koster det noget at aflyse?

Hvis det drejer sig om en terapi-session, så skal du/i have aflyst inden kl. 18:00 dagen før, ellers vil du/i skulle betale for sessionen.
Hvis det drejer sig om en workshop eller et foredrag, så skal det også være aflyst inden kl. 18:00 dagen før, ellers vil du/i skulle betale hele beløbet. Såfremt hele beløbet for workshoppen eller foredraget er indbetalt, tilbagebetales halvdelen. Der gives ikke yderligere tilbagebetaling.