Parforholds – overlevelsesguide i juletiden

Parforholds – overlevelsesguide i juletiden

Festlige gnidninger….

Nu er julen kommet og med den måske en del gnidninger som lægger pres på parforholdet! Som om at vi ikke havde nok af mulige problemer i parforholdet allerede. Alt skal helst være perfekt i julen, især hvis det er den første i skal holde sammen. Desværre er vejen dertil fyldt med forhindringer. 

Nogle af disse problemer opstår ud af det blå. Andre ligger måske allerede og ulmer og gør dig ked af det, simpelthen fordi du ikke får snakket om dem med din partner. Det værste er at din partner sikkert står i fuldstændig den samme situation!

Her er mine råd til at løse konflikter som kan opstå i juletiden.

Jule – gnidning nr. 1: Det er tanken der tæller….

Du vil helt sikkert forkæle din elskede og du håber at han gør det samme med en masse flottes gaver pakket smukt ind. Men, hver måneds afslutning kan være svær at komme igennem og det kan føles ubehageligt at diskutere gave-budget. Men, der er intet i vejen for at foreslå at begge holder sig indenfor nogle forudbestemte rammer. Der er intet sjovt i at sætte sig i gæld for at imponere den anden.

Lav hver en liste over 10 ting som I vil blive glade for at modtage og som holder sig indenfor budgettet. Hvis bundlinjen er lidt i det røde felt, så kan I lave nogle fine personlige julekort, hvorpå I skriver 5 ting I vil gøre for hinanden. Så kan I jo vælge to au fra hver liste. Mangler I ideer, hvad med: en sensuel massage, en lækker middag, morgenmad på sengen eller noget lidt frækkere…  Kun fantasien sætter grænserne. 

Hvem siger at man har brug for penge for at lave smukke gaver?

Jule – gnidning nr. 2: Hos dig eller hos mig?

Julen må ikke blive til en magtkamp som kommer til at handle om hos hvem julen skal holdes. Ræk i stedet hånden ud og foreslå at I holder jul hos din elskede i år og derefter skiftes hvert andet år til at tage til den andens familie. Husk det vigtigste er at I holder jul sammen og for at kunne gøre det, så må man nødvendigvis gå på kompromis. Hvis du går på kompromis med juleaftenen, giver det dig en masse fordele. Du har så mulighed for at bestemme hvordan I skal holde lillejuleaften, 1. og 2. juledag og nytårsaften osv…

Jule – gnidning nr. 3: Sker der noget?

Er I stadig i ”forelskelsesfasen”, så nyder I sikker nogle heftige sensuelle seancer sammen. Hvis I derimod lider under juletidens stress og jag, kan det sagtens ske at jeres seksuelle kræfter og lyster bliver offer for den hvide hvirvelvind. Det kommer ofte som et slag og kan destabilisere et ungt parforhold og det efterlader ofte partneren med en følelse af at være forsømt.

Vær forudseende og arranger dage i jeres kalendere hvor I planlægger nogle aftener sammen. Kun jer to. Med en god hjemmelavet middag og masser af stearinlys. Forsikr dig om at du gør det klart at selvom juletiden er stressende og trættende, så tænker du på din elskede.

Jule – gnidning nr. 4: Julefrokoster = problemer

Det er ok at føle frustration hvis din elskede firma godt vil ha’ partnere med til deres firmas juelfrokost og dit firma ikke gør det på den måde. Tag det roligt og læg ikke mere i det end nødvendigt. Fortæl blot at dit firma anser det for en at være en speciel aften mellem gode kollegaer. Pas på med ikke at gøre din elskede jaloux ved at fortælle om episoder hvor en kollega har flirtet med dig hele aftenen. Hvis nu partnere ikke er inviterede, hvorfor så ikke mødes bagefter? Det er den perfekte chance for en aften kun for jer to!

Jule – gnidning nr. 5: Efter jule – blues…

Det sker for mange af os at vi får en lettere nedtur efter alle festlighederne. Stressen falder, det samme gør energien…. Denne lille og midlertidige nedtur kan overraske din elskede, især hvis I er i begyndelsen af jeres forhold. Vær sikker på at I bruger masser af tid sammen og at I viser masser af kærlighed og ømhed. Giv en masse knus og kram, slap af om aftenen med en god film. At snakke om dit humør og følelser er gavnligt for forholdet. På den måde, bliver I bedre rustet til både gode og mindre gode tider.

Jule – gnidning nr. 6: Sæson – adskillelser

På grund af visse familie eller arbejdsforhold, kan det være nødvendigt at I er adskilt i juletiden og måske også under nytåret. Så er det du skal til at være kreativ og få din elskede til at skælve af længsel og lyst efter dig under jeres adskillelse: send frække beskeder, snak sammen over Skype eller ring ofte sammen…. Høre hinandens stemmer vil få jer til at føle jer tættere på hinanden. Fortæl at du savner din elskede, mais sørg for at forblive positiv. Der er intet værre end et opkald hvor det vælter ud med hvor nedtrukt du er og hvor elendigt det hele er!

Det er nu I skal tænke på det nye år og på at den tid I skal planlægge at være sammen, kun jer to!!

No Comments

Post A Comment