Gratis Foredrag på Kulturnat 2016

Gratis Foredrag på Kulturnat 2016

Kom til Kulturnat 2016 og hør mit GRATIS foredrag på Sexologifestivalen:

Få mere lyst, kærlighed og en større intimitet ind i dit parforhold. Sex er ikke det samme som romantik, og romantik er til for at fortælle din elskede, hvor stor din kærlighed er.

Til gengæld, spiller romantik en unægtelig vigtig rolle i forbindelse med seksualiteten i et parforhold.

Eftersom de bedste intime øjeblikke altid har en grad af romantik i sig, får I både romantiske forslag og masser af ny inspiration til sexlivet, og for at det kan lykkedes får I 50 af mine allerbedste råd, tips og ideer!

Jeg er examineret og certificeret sexolog og parterapeut fra Sexologiskolen og jeg vil guide dig gennem parforholdets lyst-labyrint så I sammen kan få tændt op under for parforholdet og give dig en masse praktiske råd og tips.
Udover mit arbejde som sexolog og parterapeut, holder jeg også foredrag, hele tiden med fokus på at give par en ny forståelse for hinanden og hjælpe dem med at genfinde lysten.

Du er velkommen til at melde dig til her på min Facebook begivenhed.

Fredag den 14 oktober – Kulturnatten kl.: 20:00 til 21:00 

 

Der er også en masse andre spændende foredrag hele ugen fra den 07/10 til den 16/10-2016. Se dem alle her:

http://sexologiskolen.dk/sexologifestivalen/

No Comments

Post A Comment