En masse om mig

Sex, seksualitet og selvudvikling er emner, som altid har interesseret og motiveret mig.

Jeg er eksamineret og certificeret SEXOLOG og PARTERAPEUT fra Sexologiskolen ved Yazmin Fox. Jeg holder foredrag både på biblioteker, ved Kulturnatten, private organisationer, hos FOF i Køge og Rotary.

Siden 1988, har jeg beskæftiget mig med MENNESKER, både professionelt bl. a. som leder i hotelbranchen i ind- og udland, og privat gennem alle de skønne personer jeg har haft den glæde og fornøjelse af at møde.

Min personlige erfaring og UDVIKLING har jeg fået gennem mange forskellige kurser i både time management, kundeservice, effektivisering samt en eksamen i småbørns-psykologi fra Randers VUC.

 

Privat, er jeg så heldig at være gift med en skøn mand. Jeg har to større dejlige børn fra et tidligere ægteskab og to søde yngre bonusbørn. Det er altid spændende, når to familier bliver bragt sammen, og det er og har været meget lærerigt.

Jeg prioriterer LIVET i alle dets afskygninger og elsker at hjælpe mine medmennesker med at nyde deres kærlighed, forstå deres lyst, begær, seksualitet og især at få mere ud det, som bør være en af livets mest fantastiske glæder: SEX!

Hvad kan jeg hjælpe med?

  • Har du spørgsmål vedrørende dit parforhold, sex..?
  • Vil du gerne udforske nye sider af dit sexliv?
  • Har du brug for at genfinde glæden ved sex?
  • Er lysten druknet i hverdagen?
  • Gør det ondt?
  • Er gløden til dit intime liv slukket?
  • Er du usikker eller i tvivl?

Vil du have både personlig rådgivning og praktiske redskaber, så du kan tage kontrol over din egen krop og dit sexliv?

Vil I lære at respektere og forstå hinanden, elske, føle jer elsket og få jeres seksualitet til at blomstre?

Sexualitet er en integreret del af vores liv, og sammen taler vi om alt og uden tabuer, lige meget om du er til en workshop, et foredrag eller en terapisession. Jeg vil altid møde dig med respekt, accept og tolerance. Du kan kontakte mig ved at klikke her.

Jeg giver nærværende rådgivning og træning både i form af kurser, foredrag, seksualundervisning og samtaleterapi.

Har du specifikke ønsker til et kursus eller et foredrag, skræddersyr vi det sammen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Louise

HVOR KAN DU FINDE MIG?

Jeg har mulighed for at møde dig enten på Falster, i Greve eller på Islands Brygge. Du er også velkommen til at skype hvis du bor for langt væk.

MINE DATA OG LINKS

Herunder, finder du både opdaterede og relevante data om min professionelle karriere og links til både de foreninger, jeg er medlem af, samt sider jeg synes er værd at kigge nærmere på.

Personlige Data:

2016: Færdiguddannet som eksamineret og cetificeret Parterapeut – Sexologiskolen

2014: Færdiguddannet som eksamineret og certificeret Sexolog – Sexologiskolen

2013: Bestået 15 NLP kurser – MyOnlineNLP.dk

1999 & 2001: Kurser i Time Management og Personalehåndtering

1997 Eksamen i småbørnspsykologi – Randers VUC

JEG ER MEDLEM AF:

Sex & Samfund

Seksuel samfund

Her er en masse interessant læsning:

Sexologiskolen

Dansk Sexolog Forening

Ungdomsmodtagelsen i Sverige

World Health Organization – Sexual Health / Violence against Women / Sexually transmitted infections

Leder du efter et sted hvor du kan finde forskelligt sexlegetøj, kan jeg anbefale : www.alor.dk og www.lust.dk