9 trin til et sundt og varmt parforhold

9 trin til et sundt og varmt parforhold

Her er mine  9 trin til et sundt og varmt parforhold:

1) Lav kærlighedskort: Hvor godt kender du din partners indre mentale verden, hans eller hendes historie, bekymringer, stressfaktorer, glæder og håb?

2) Del kærlighed og beundring: Dette trin fokuserer på kvantiteten af ømhed og respekt i parforholdet ved at styrke kærlighed og beundring, udtrykke påskønnelse og respekt.

3) Vend jer mod hinanden: Fortæl om dine behov og vær så opmærksom på øjeblikke hvor I har mulighed for tilknytning og åbn dine arme og tag dem til dig. Det er de små hverdags øjeblikke som er byggestenene i jeres parforhold

4) Det positive perspektiv: Brug et positivt perspektiv til at løse et problem eller til at få succes med at reparere.

5) Lær at håndtere konflikter: Med vilje bruger jeg her håndtere og ikke løse konflikter fordi det er naturligt at have konflikter i et parforhold og det kan også have en funktionel, positiv effekt. Det vigtige er at forstå at der ligger en stor forskel i hvordan I håndterer konflikter og i at løse konflikter

6) Lad dine drømme blive til virkelighed: Sørg for en atmosfære som støtter hver enkelt i at tale ærligt om sine drømme og forhåbninger, værdier og ønsker.

7) Fælles forståelse: Tal om vigtige visioner, historier, anekdoter og metaforer, alt det gælder lige præcist for jeres parforhold. På den måde når I ind til en fælles forståelse af hvad det vil sige af være ”jer”.

par som snakker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8) Tillid: Tillid opstår når en person ved at partneren agerer og tænker kun på den andens person bedste interesser og fordele og ikke kun på sine egne fordele og passioner. Sagt med andre ord, betyder det: ”min partner passer på mig og er der for mig og omvendt.”

9) Forpligtelse: Det betyder at man skal tro og agere på den tro at parforholdet med denne person er din valgte livslange rejse i både modgang og medgang. I modgang, skal begge arbejde på at forbedre det.  Du skal lære at finde værdi i din partners positive kvaliteter og ikke sammenligne ham negativt med andre, hverken reelle mennesker eller fantasier.

 

No Comments

Post A Comment