8 trin til at undgå de mest almindelige seksuelle fejltrin!  

8 trin til at undgå de mest almindelige seksuelle fejltrin!  

Hvis du aldrig har læst et kvindeblad eller bare gerne vil ha’ et sammendrag, så er det nu du i 8 trin, som kvinde kan lære at undgå de mest almindelige fejltrin vi laver.

Ingredienser:

Mere selvværd

Færre hæmninger

En forståelse af det mandlige køn

 

Trin 1

788335

Lad være med at tage tingene personligt!

Lad være med at tage det personligt hvis din partner ikke lige er i humøret. Vi kvinder tror ofte at vi kun behøver at vise lidt hud å kommer mændene rendende som en hund i løbetid. Det gør de altså ikke nødvendigvis.

 

Trin 2

Gem ikke din krop væk!

Ja! Nemlig! Gem ikke din krop væk: Strip for ham, lad lyset være tændt en gang i mellem, sæt dig på ham til en forandring. Husk: Han synes du er smuk og tiltrækkende og vigtigst han er lykkelig bare du er nøgen.

 

 

Trin 3

Fortæl ham hvad du vil!

Åben munden og fortæl ham hvad du vil. Mænd er ikke tankelæsere og kvinder er ikke ens. Så det der tændte hans forrige partner er måske ikke det som tænder dig. Hvis du vil ha’ han skal vide, så MÅ du fortælle ham det.

 

Hvis du er for genert til at fortælle ham det, så vis ham det. Udtryk dig højlydt med skønne lyde når han gør noget godt. Skub også gerne hans hånd blidt derhen hvos du vil ha den, drej dig selv lidt til siden, osv…

 

Trin 4

Tag ansvar!

Du skal tage ansvar for din egen orgasme. Og hvis du på den måde kan hjælpe ham lidt på vej, så gør det. Lad være med at være så genert. Derudover., så vil det ophidse ham og han vil være dig taknemlig.

Ansvaret gælder også med hensyn til kondomer. Sørg for at ha’ nogle i nærheden så viser du at du er ansvarsfuld og ikke en billig tøs.

 

Trin 5

Vær pæn!

Brug lidt af din tid på at fjerne hår fra armhulerne og benene. Tjek at dit bikini område ikke ligner en urskov.

 

ass handsTrin 6

Boost hans ego!

Ja, du skal booste hans ego. Men har inderst inde en ligeså stor usikkerhed med hensyn til deres kroppe som kvinder har. Så hvis du en gang i mellem siger: Du har en flot røv eller du ser sgu godt ud, så bliver han ligeså glad som du ville gøre.

 

Trin 7

Vis ham du er i live!

Det værste du kan gøre er at bare ligger der som en død fisk. Nej! Du skal bevæge dig. Lav lyde, snak frækt. Vis ham at du virkelige er der med ham og at du elsker sex ligeså meget som han gør.

 

Trin 8

Lad ham nu sove!

Efter sex, så lad ham nu sove. I modsætning til kvinder., så har mænd kun ét behov efter sex og det er at sove. Og lad også være med at tage det dårligt hvis han ikke vil sove i dine arme. Det kan altså godt være ubehageligt!

 

No Comments

Post A Comment