8 tips til at undgå parterapi

8 tips til at undgå parterapi

Der er kun én ting der sker naturligt i et parforhold: Det er at man vokser fra hinanden!

Vil du blive SAMMEN med din elskede,

Vil du ha’ et parforhold der tager hensyn til begge jeres BEHOV,

Vil du ha’ et parforhold i hvilket I NYDER livet sammen,

talking couple 2

For at bygge et SUCCESFULDT parforhold, er der kun en ting at gøre:

Bruge tid, kræfter, vilje, lyst, engagement og en masse knofedt….

 

Det er nu du skal beslutte dig for om det er sådan et parforhold du vil ha’!

 

Læs sammen med din partner, min artikel som fokuserer på at bygge og vedligeholde parforholdet: Hvordan får man sit parforhold til at vare ved, når skilsmisseraten stiger og stige

 

Begynd IDAG med mine 8 tips til at undgå parterapi:

 

par hånd i håndTIP nr. 1

Dit parforhold skal være din prioritet. Vi mister alle lidt af os selv når vi går fra at være “mig” til at være “os”. For at vores parforhold skal blive lidt mindre kompliceret fremover, så er det nødvendigt at give slip på ens oprindelige familie og sige:

”Min elskede kommer i første række”.

 

TIP nr. 2

Lav ”par-minder” som kun er jeres. Gør ting sammen, gå i biografen, tag på picnic, læs avisen, gå på Café, lig og hold om hinanden, … 10 minutter ”os-tid” kan gøre hele forskellen.

 

par minderTIP nr. 3

Snak sammen hver dag. Hold par-møder. Hold hinanden informeret om hvad der rør sig lige nu, vis forståelse for hinanden, få renset luften, lav de ændringer der skal til for at få tingene gjort, …. Ja, sørg for at I går samme vej

 

TIP nr. 4

Stil dig selv spørgsmålet: Er det her godt for mit parforhold? Tænk altid på om det her er godt for jer begge… hvis du er i tvivl… så lad være.

 

par snak i seng

TIP nr. 5

Lav jeres eget kærligheds-ord: “hygge-nygge” sammen med min “skattebasse”, nu skal vi ”lagen-lege”…

 

 

 

TIP nr. 6

Sæt sunde grænser. Et parforhold bringer to sæt familier og to sæt venner sammen. Jeres parforhold skal tillade at jeres familie og venner stadig godt må ha’ kontakt med jer, men de må ikke at blande sig i jeres parforhold.

 

par støtte

 

TIP nr. 7

Sørg for når du planlægger noget, at det så er dit parforhold, der kommer først. Sørg for at finde tid til hinanden. I er de vigtigste. Hvis kalenderen er for fyldt, så lav de ændringer der skal til.

 

 

TIP nr. 8

Støt hinanden, hep på hinanden. At være der for din elskede og give din støtte, er den aller-vigtigste ting du kan gøre for dit parforhold.

 

 

Når vi går ind I et parforhold, er det altid med de bedste intentioner: Elske hinanden, stifte familie, vokse sammen og leve lykkeligt til vores dages ende. Desværre, så kommer hverdagens trummerum ofte i vejen, og vi kan miste fokus på det som er vigtigt.

Vi er nødt til at geare ned og starte med at passe på og gøde vores parforhold.

 

 

Parterapi er sjældent noget man ser frem til kan spille en rolle i det her. Jeg ved personligt, hvor svært og opslidende det kan være. Men jeg håber at jeg, med disse tips, kan give jer små nemme skridt, som sammen med mod og udholdenhed, giver jer starten på et godt parforhold eller måske endda redde et parforhold.

 

Hvis I har brug for mig, så vil det glæde mig at kunne hjælpe jer.

No Comments

Post A Comment