8 sexlege til voksne….

8 sexlege til voksne….

Ha’ det sjovt i sengen allerede i aften!

Sex bliver ofte meget nemt en vane, især når det drejer sig om forspillet eller rettere mangel på samme. Disse 8 sexlege skal nok få sat gang i lagnerne…

time bom womanTids bombe

Hvad har du brug for: Et ur eller æggeur.

Hvordan leger man: Beslut jer for et tidsinterval for eksempel 20 minutter (ja selv 10 minutter vil være en stort skridt frem). Lige meget hvilket interval I vælger, så må I under ingen omstændigheder ha’ samleje før tiden er udløbet!

Hvorfor: De fleste travlt optagede par har gjort forspil til noget teknisk og noget som skal overstås hurtigst muligt. Du vil blive overrasket over at se hvordan det hele ændrer sig når man tager det stille og roligt. Man bliver opfindsom og meget HOT!

 

blindfold kopiDen blinde mand

Hvad har du brug for: Et tørklæde, et slips eller en maske.

Hvordan leger man: Bind ham øjnene. Før ham til hen til sengen eller et andet sted som du bestemmer. Fortsæt derefter med at voldtage ham – langsomt, hensynsløst, drillende, lige præcist som du har lyst til at gøre det. Du bestemmer. Lad hans ophidselse være din guide.

Hvorfor: Når man ikke kan se, sker der 2 ting: Det øger ens følsomhed ogpsykologiske sårbarhed. Begge er kraftfulde elskovsmidler. Sammen bliver det til en ren kærligheds eksplosion.

Variation: Han binder dig for øjnene.

 

necktieDu er min fange

Hvad har du brug for: Fire mens slips, reb eller håndjern fra en sexshop (prøv for eksempel: www.Alor.dk ) og en seng, helst med sengestolper.

Hvordan leger man: Din mand binder både ankler og håndled til sengestolperne og gør hvad han har lyst til.

Hvorfor: dette er manges absolutte favorite sexfantasi. Det er utrolig nemlig erotisk at være total forsvarsløs, at have hans totale opmærksomhed og ikke at have nogen form for ansvar over hvad der sker. Jeg synes det er p… erotisk bare at tænke på det. Hvis du aldrig har prøvet det så, gør det endelig.

Variation: Hvis du ikke har sengestolper, så brug evt. Hovedgærdet eller bind dine hænder over hovedet eller bag på ryggen. Du kan jo kombinere dette med bind for øjnene.

 

piskSlemme pige

Hvad har du brug for: En hårbørste, en ridepisk eller ingenting…

Hvordan leger man:Fortæl din mand alle de ting, du gjorde forkert i dag. (Du nåede ikke at købe at få gjort alle indkøbene. Du glemte navnet på den nye receptionist på arbejdet. Du sagde til din teenager søn at han skulle holde kæft.) Derefter knæler du på sengen. Din mand smækker dine fremstillede baller enten ved hjælp af hans hånd, en hårbørste eller en ikke alt for skræmmende disciplinære genstand.

Hvorfor: Spanking føles faktisk godt. Et velplaceret slag på ballerne giver en prikende følelse og lidt ”farlig” fornemmelse som falder godt i spænd med andre sexfølelser. Man kan blive overrasket over at finde ud af at der er sjovt og der behøver egentlig ikke være rollespil eller tilståelser involveret.

Variation: Følelserne er meget ophidsende, især hvis han kombinerer smækkene med lege med dine forskellige andre kvindelige kropsdele som er udstillet under seancen. Dette er et glimrende tidspunkt at bruge en vibrator på (igen, prøv at kigge nærmere på www.alor.dk).

 

massageLagen fest

Hvad har du brug for: Et lagen eller et badehåndklæde og en flaske lækker massageolie.

Hvordan leger man: Spred dit lagen eller dit håndklæde ud på sengen eller på et tæppe og smør hinanden ind i massageolien – over det hele: ben, bryst mave, ryg arme, overalt. Så lig og rul rundt i hinandens arme og se hvad der sker.

Hvorfor: Du vil virkelig blive overrasket over følelsen af olie på jeres hud gør. Ja, det kan blive til griset. Men det er absolut det værd.

Variation: Hvis I har en favorit afsidesliggende sted, så er det sjovt at gøre udendørs, selv på jeres egen terrasse.

Tip: Lad være med at lade olie med mynte eller eukalyptus, komme i kontakt med de intime kropsdele. Men har I en ikke skinirriterende glidecreme kan det også være en del af legen at smøre de intime dele ind.

Note: Visse glidecremer og massageolier, kan nedbryde latex og silikone. Så brug vandbaserede glidecremer hvis I bruger kondom eller pessar.

 

shavedTæt barbering

Hvad har du brug for: Skarp saks, en spritny barberskraber og barberskum

Hvordan leger man: Din mand skal barbere dit kønsbehåring. Først skal du have et varmt bad for at blødgøre din hud og hår. Derefter, bruger han saksen til at trimme længden. Så er det tid til at lægge dig på sengen eller på et bord at lade barberingseksperten, din mand, smøre dig ind i barberskum og barbere dig. Det kan virke skræmmende i starten, men hvis han er blid, vil du ikke blive skåret.

Han kan barbere alt væk eller bare nette dig lidt op. Er han kunstnerisk kan han jo barbere et hjerte.

Hvorfor: Fordi det er sådan pigerne i pornofilm ser u dog du vil blive forbavset over hvor meget ekstra fut i det kan give. Mange kvinder føler at hele området bliver mere følsomt uden pelsen.

Variation: barber dig selv uden at fortælle det til din mand og lad ham opdage det af sig selv. Pas på med at barbere steder du ikke kan se. Det er derfor der findes spejle.

Og når du så er barberet, kan du dekorere dig selv med flødeskum, caramel sovs, vanilje is – det kan kun blive sjovt.

Note: Efter barberingen, brug noget babycreme eller anden ikke irriterende crème til at dulme den frisk barberede hud. Og ja, det klør lidt når det vokser ud igen.

 

carAkrobat

Hvad har du brug for: En bil og et sted at parkere hvor I ikke bliver forstyrret. (det kan også være jeres egen garage en sen aftentime.)

Hvordan leger man: Ha’ sex i bilen.

Hvorfor: Fordi det er sjovt at genleve fortidens ungdoms sexudfoldelser

 

 

klasseSeksual undervisning

Hvad har du brug for: Ingenting

Hvordan leger man: Lad som om én af jer er jomfru. Den anden skal så undervise, vise og forklare hvordan det hele skal gøres. Skridt for skridt, undervises i hvordan man bruger hænder, læber eller andre kropsdele til at stimulere læreren. En del af lege er at korrigere og forbedre teknikken undervejs.

Hvorfor: Du vil finde ud af ting som din partner kan lide, som du måske ikke vidste på forhånd. Det kan være at du kan forbedre din teknik omkring oralsex så ophidselsen bliver helt fantastisk.

No Comments

Post A Comment