7 trin til en mere intens kvindelig orgasme:

7 trin til en mere intens kvindelig orgasme:

Woman s Hand Squeezing Bed SheetMere intense orgasmer! Det kan også DU få – ved at følge de 7 trin. Du får stærkere orgasmer, mere kraftfulde end du nogensinde havde drømt om.

Hvad du skal bruge:

En sexfantasi
Ærlighed
Knibeøvelser
Onani
Forspil

Trin 1

Sæt dig på ham!

imagesTøv ikke med at sætte dig på ham. Mange undersøgelser viser nemlig at det er i denne stilling at flest kvinder lettere får orgasme. Du får kontrol over hvor dybt du vil ha’ han trænger op og over hvordan bevægelserne skal være, så de lige passer dig.

Når du så er lige ved at komme, så bed din elsker om at tage fat i dit hår og hive lidt til. Nej, jeg foreslår ikke at du skal starte på SM lege, med mindre du selv vil. Men, det en nem måde at udløse endorfiner på og det giver til gengæld mere intense orgasmer.

 

Trin 2:

Få gang i fantasierne!

Sex – fantasierne altså. Hav altid en god sexfantasi lige klar ved hånden når der er brug for den. Vores hjerne er det største seksuelle organ. Kan du tænde den så kan du være sikker på at kroppen vil være dig evig taknemlig! Kan du ikke lige finde på én så klik videre her.

 

 

young-couple-ts-story-topTrin 3:

Fortæl ham hvad du vil ha’!

Gør din partner lige præcis det som gør dig hel vild i varmen, så fortæl ham det. Det gir ham en ekstra fordel så han kan gi’ dig det lidt ekstra der sender dig ud over kanten.

 

Trin 4:

Knib dig til orgasmer!

Hvis du vil være sikker på at få de bedste og mest intense orgasmer, så er det bare at gå igang med knibeøvelserne. Du skal knibe med din “tisse”muskel, Styrker du den, styrker du hele området og forbedrer blodcirkulationen. Hold knibet i 10 sekunder og slap af. Gentag dette 20 gange og gør det hele 6 gange om dagen.

Knib mens han er oppe i dig. Det er nemlig den samme muskel som også arbejder under orgasmen.

 

LoveorLust-595x325Trin 5:

SEX, sex og atter sex.

Visse studier viser at mere sex kvinder har, jo mere ønsker de det og jo mere intense er deres orgasmer.

 

Trin 6:

Du er din egen lykkes smed!

Tag hand om dine egne behov. Mange kvinder føler at de får kraftigere og mere intense orgasmer under onani end dem de får under samlejet.

 

Trin 7:

brunette seng orgasme aleneFÅ så gang i forspillet!

Du skal sørge for at få et bedre forspil. Jo mere ophidset du bliver, desto store er dine chancer for at få den fedeste orgasme og endda få flere af slagsen.

 

Dagens ekstra lille tip: En italiensk undersøgelse viser at kvinder som spiser chokolade hverdag harmere lyst end de kvinder som ikke spiser gør det! 😉

 

 

 

 

No Comments

Post A Comment