6 tips til at blive en bedre elsker!

6 tips til at blive en bedre elsker!

Elsk din kæreste som aldrig før…

talk dirty1. Tip: Opbyg lysten:

Opbyg lysten ved at fortælle din kæreste hvad du regner med der skal ske mellem jer senere.  Sørg for at variere måde du fortæller ham/hende om det på, så det også er nyt.

 

2. Tip: Læs din partner:

Hvis du fornemmer at tiden er inde til lidt charme, så kom med en romantisk middag ved stearin lysets skær. Hvis din kæreste er stresset, så giv vedkommende en skøn og lækker omgang massage. Når vedkommende er gjort vild efter sex, så er det tid til at smide tøjet og dine reservationer. Den bedste elsker læser og overvejer deres partners følelsesmæssige humør inden de laver deres træk.

 

sexfantasi mand orgasme3. Tip: Vær opmærksom:

Vær opmærksom på alle suk, dybe vejrtrækninger, fnis, muskelsammentrækninger. Ja enhver reaktioner som din partner måtte komme med. Hvis du gør det, så vil du hurtigt finde ud af hvad de ikke kan li’ og især hvad de godt kan li’.

 

Baser aldrig din viden på din forrige partners lyster og ønsker…

 

4. Tip: Sæt dig selv op til en intim stund.

Både din krop og din hjerne skal være klar til sex. Det det gælder om her det er at fantasere om lækker sex – eller om at bliver den bedste elsker nogensinde. Du skal tænke “hed varm sex”. Du skal ville “hed varm sex”.

 

Kvinder som onanerer før samlejet, har nemmere ved at nå klimaks under sex.

 

massage5. Tip: Bliv ved med at lære:

Bliv ved med at lære nyt. Nye teknikker, søg nettet efter nye tips, tag på et kursus i Tantra sex…. Mulighederne er ligeså forskellige som vi mennesker er. Man bliver aldrig for gammel til at lære nye sextips.

 

6. Tip: Vær forsigtig.

Brug kondom hvis du ikke er i et monogamt forhold. Man kan sagtens lade dem blive del af forspillet på en interessant måde. Selv den bedste elsker ved at sikker sex godt kan være hedt.

 

Spanske mænd er blevet noteret til at være de bedste elskere, skarpt fulgt af de brasilianske, og de italienske mænd.

 

 

No Comments

Post A Comment