5 forudindtagede meninger om sex du skal droppe

5 forudindtagede meninger om sex du skal droppe

Forudindtagede meninger lider vi alle under, men hvis vi bliver opmærksomme på dem – kan vi gøre noget ved dem. Det gælder ikke mindst når vi taler om sex! Vil du som mand blive bedre i sengen? Så skal du droppe disse 5:

1)     At holde længe skulle være synonymt med top præstation

couple black white bedDe fleste mænd er overbeviste om, at de skal holde ud så længe som muligt for at tilfredsstille deres partner.De tror at det at give nydelse og lyst kun er muligt ved et samleje som bare varer ved og varer ved.

Tværtimod, i henhold til de mest seriøse undersøgelser– bl.a. Hite rapporten– er de fleste kvinder enige om, at et langt samleje er ikke synonymt med et godt samleje.

Disse kvinder mener, at et intenst samleje på 10 minutter er sjovere end et “mekanisk” 30 minutters-samleje, hvor det kun er ind og ud…
Så i stedet for at fokusere på, hvordan du kan forsinke din ejakulation og elske længere, så vil jeg råde dig til at fokusere på, hvad der vil ophidse mest (frække ord, nogle kram, osv) og finde hendes mest erogene zoner, der hvor hun er mest modtagelig.

 

2) At kvinder skal få en orgasme af at manden er oppe i hende

De fleste mænd tænker ”præstation og ydeevne”. De ønsker at være de bedste i sengen og give mest mulig nydelse til deres kvinde. Det kommer så desværre ofte til udtryk ved at manden absolut vil give kvinden en orgasme og helst ved at han pumper løs.

Mine herrer, stop med det samme. Du bør vide, at 75 % af kvinderne ikke får orgasme under samlejet og af de 25 % der er tilbage, indrømmer de fleste at de kærtegner sig selv samtidigt…

Det er forklares nemt hvis man kigger på den kvindelige krops anatomi og fysiologi. Helt basalt så er klitoris ofte er godt redskab, til den kvindelige orgasme. Enten så stimuler den direkte (ved at røre ved den, slikke den…) eller indirekte gennem skedens vægge.

Men, Klitoris er IKKE bare en knop. Der er faktisk to dybereliggende klitoris-“ben” som dækker væggene på hver side af skedeåbningen, liggende dybt under kønslæberne. Det er disse to ben som kan give en skedeåbnings-orgasme.

Orgasme er kun muligt, hvis du stimulerer de steder, hvor kontakten er optimal bla. mellem skedens vægge og klitoris-benene.

Ind-og ud bevægelser, i ryk, stimulerer altså ikke så suverænt. Klitoris eller klitoris ”benene” skal helst stimuleres og det kontinuerligt for at opnå orgasme. Det er derfor ikke overraskende at konstatere, at flertallet af kvinder ikke får orgasme under samlejet!

Jbrunette seng orgasme aleneeg vil derfor råde dig til at holde op med at prøve at give din kvinde en orgasme ved uendelige ind-og udbevægelser. Giv du hellere hendes klitoris eller klitoris ”benene” en masse kærtegn. Eller hvad med at bede hende om at kærtegne sig selv under samlejet…

Hvis det endelig er det du vil opnå, så er dette en mere sikker vej til orgasme for mange kvinder, og du undgår unødvendigt pres.

Der findes også andre typer orgasmer du kan glæde din kvinde med, og vil du vide mere er du velkommen til at kontakte mig.

 

3) At hvad der virker på en kvinde virker på alle andre kvinder.

Mange mænd kommer til mig for at tale om deres seksuelle bedrifter og siger, “Jeg forstår ikke, jeg kærtegnede min forrige kæreste på denne måde, og hun fik altid en orgasme, og med min nye kæreste, ville jeg gøre det samme, men det virker ikke på hende! “.

Det er ikke overraskende at høre den slags, og det af den simple grund, at enhver kvinde har sine egne præferencer, sine egne yderst følsomme områder.

Nogle ønsker at blive kærtegnet direkte på klitoris, mens andre ikke kan holde ud at nogen rører ved den direkte. Nogle elsker at blive trængt op i, dybt og kraftigt, andre foretrækker, når pikken ikke trænger helt ind men nyder at den laver meget langsomme frem og tilbage bevægelser lige i åbningen. Og for at gøre det enndu sjovere, så kan mange kvinder lide det på en måde den ene gang og på en anden måde en anden gang.

Når du er sammen med en ny kvinde, må du “genlære” hvordan man ophidser lige præcis hende og forsøge at finde ud af hvad hun kan lide, for derefter bedre at kunne tilfredsstille hende!

 

4) At en orgasme altid ender med et skrig

I al porno, skriger pigen for at vise sin lyst, for at vise at hun får en orgasme, men det gør hun mest for at ophidse tilskueren (ofte bliver de faktisk taget så hårdt at de har ondt og skjuler det så godt som de kan).

Men i virkeligheden, findes der kvinder som får en ”tavs” orgasme eller en “næsten-tavs” orgasme.

Spørg dine venner, og du vil blive overrasket over at høre, at mange af dem ikke ”støjer” særlig meget når de får en orgasme. Bare se dem når de onanerer.

Vær opmærksom på, at en række kvinder skriger for at vise deres partnere at de har fået en orgasme og fordi de ved, det forventes som “bevis”! Men orgasmer munder altså ikke altid ud i et skrig. Så hvis du forventer at hun skriger når hun får en orgasme så er du nok på vildspor…

 

5) At størrelsen på pikken er synonym med at kvindens nydelse.

hun kiggerPikkens størrelse er et emne, der ofte kommer frem i både mænds og kvinders samtaler.

Mens mænd har tendens til at prale af at de har en stor fed pik og til at gøre nar af dem, der har en pik der er ikke er så stor, så vil du derimod ofte kunne høre kvinder snakke med deres veninder: “Åh havde han en stor en? Var det så godt eller gjorde det ondt? “.

Mens en temmelig stor pik bedre kan tilfredsstille en kvinde, fordi hun vil føle sig mere “fyldt ud”, er der også kvinder som frygter de store mænd, fordi visse af disse mænd ikke ved hvordan de skal bruge den.

En mand, der har en stor pik vil have tendens til at tro, at pikken, bare takket være dens størrelse, kan gøre alt arbejdet og at det så er nemmere at give en orgasme. Han tror at han kan “nøjes” med at trænge kraftfuldt ind i hende uden egentlig at gøre en indsats for at stimulere hendes mest modtagelige zoner eller tage sig tid til forspillet.

Det er præcis det kvinder frygter: At have en mand som ikke ophidser dem nok, og at det vil gøre ondt at blive taget af en stor pik, hvis de ikke er forberedte.

Mange kvinder vil derfor heller ikke være klar til at blive taget i røven, hvis pikken er for stor …

 

Vil du vide mere om hvordan du kan give din elskede mere lyst, andre orgasmer og måske udleve et par sexfantasier, så skriv til mig. Så kan vi sammen finde ud af hvordan jeg kan hjælpe lige præcis jer.

Tags:
, ,
No Comments

Post A Comment