10 tips til en super mandlig orgasme!

10 tips til en super mandlig orgasme!

På opfordring fra en læser på Facebook, kommer her mine 10 tips til at forbedre den mandlig orgasme. Nu er jeg jo i sagens natur ikke en mand… 😉 Og derfor er alle mænd mere end meget velkomne til at komme med kommentarer og meninger til det jeg her skriver.

  • Skrig orgasmen ud!

Udtryk dig, tal, lav lyde, alt hvad du kan for at bane vejen for orgasmen. Ikke nok med at du på den måde fortæller at din elskede er i gang med lige det du kan li’, men derudover så frigør det at skrige en masse energi og lyst, så du bedre fornemmer og føler orgasmens intensitet.

Hvis du er bange for at forstyrre naboen, så isoler dine vægge eller sæt noget musik på (af typen Heavy metal).

Stilhed blokerer for energien og lysten.

 

  • mand onaniOnaner!

En af måderne til effektivt og nemmere at opnå en orgasme på, er ved at udforske sin egen krop så du kender den og ved hvordan den reagerer. Det gør du bedst ved at onanere. Jeg vil endda stærkt anbefale at du gør det sammen med din elskede. Så I begge kan nyde godt af alt det I lærer.

Derudover, så er det sådan at jo mere sex du har, jo mere lyst får du.

 

  • Sæt hende oven på dig!

Det er ikke altid let for en kvinde at få en vaginal orgasme, så for at I begge når derhen hurtigere. (ja- for det er jo ikke altid man har 2 timer til at ophidse sin kvinde, især hvis for eksempel det foregår på et offentligt sted.)

ovenpå stillingNår kvinden sidder overskrævs på dig, så er det nemmere at få adgang til klitoris og ved at lægge sig ned kan hun også trykke klitoris ned mod dig, så den også nyder godt af stødene. For dig er det i denne stilling, nemmere at nyde godt af hendes bryster, som du kan nusse eller nive lidt i, alt efter hvad I har lyst til og du kan også holde om hendes dejlige baller.

En anden god stilling er at tage hende bagfra, så du kan nyde hele synet af hende. Samtidig, kontrollerer du hvor dybt du vil trænge ind i hende. Skift også stilling ofte så I undgår rutinen.

 

  • Løsn op for bækkenbunden!

Vil du nyde dit samleje og trække fornøjelsen lidt ud, så er det bare om at komme i gang med at lave bækkenbundsøvelser. Når du er oppe i din kvinde, så bevæg dig så du lave ottetaller eller cirkler med underlivet. På den måde rører du ved hele hendes indre og trykket på din penis bliver nyt og spændende, til stor nydelse for jer begge.

 

  • Tøm hjernen for tanker!

Det er som regel rimelig nemt. For bedre at opnå en fed orgasme og føle bruset i hele kroppen, er det vigtigt at hverdagens problemer bliver holdt udenfor. Det er nu du skal være i nuet! Sluk for telefonen, lås døren og nyd intimiteten. Tag eventuelt begge to et glas vin først eller et afslappende bad.

 

  • Læs eller se frække historier!

blindfoldBrug dine fantasier til at opbygge din lyst og den erotiske stemning. Hjernen og fantasien spiller nemlig en meget vigtig rolle ikke mindst i sexlivet men også i forbindelse med orgasmen. Når du læser en erotisk novelle eller ser en fræk film, leger du med din fantasi. Fantasien giver lysten et ordentligt skub fremad og så kan hjernen frigøre en masse nyttige hormoner: Serotonin, endorfiner og dopamin – som udløser mere lyst og til sidst orgasme. Du kan også fortælle din elskede om dine egne lyster og sexfantasier. Det opbygger jeres intimitet.

Du får altså en hurtigere orgasme, hvis du udvikler dit seksuelle univers og lader hjernen og fantasierne blive stimuleret.

 

  • Forspil!

Ja, i modsætning til visse mænds dårlige vaner, så skal du faktisk gøre en hel del ud af forspillet. Kys hele hendes krop. Nyd hendes hud, bryster, hår, intet af hendes krop må gå urørt hen. Jo mere din kvinde nyder sig selv og sin orgasme, jo mere påvirker det altså også dig og din lyst i en meget positiv retning, din orgasme bliver kraftigere. Forspillet må også gerne starte inden i når sengen. Tænk mere i sensuelt og erotisk end seksuelt.

 

  • Forny jer!

sexfantasi mand orgasmeSelvom I har haft sex sammen længe, og I kender hinandens kroppe ud og ind, så må man aldrig glemme at forny sig. Hvordan gør I det? Det kan være simple ting, lidt frækt undertøj, en ny kjole, en ny parfume eller hvorfor ikke en omgang striptease.

Giv jer godt tid til at nyde jeres lyst og til at udforske jeres kroppe på en ny måde.

 

  • Kontrollér din ejakulation!

Jo mere du kan holde den igen, jo længere varer din nydelse og jo bedre bliver din lyst. Biologisk set så kan en mand komme typisk efter 3 min. men hvis du lærer at holde igen, bl.a. ved at trække dig ud) så bliver resultatet at når du så endelig lade orgasmen få frit løb, så frigøres der så meget mere nydelse! Husk også at fortsætte den rytmiske bevægelse så længe som det er muligt.

 

  • Dyrk sport!

mand røvPå med løbeskoene hvis du vil opbygge lysten og libidoen. Sport frigør nemlig også endorfiner i hjernen, og det er direkte forbundet med din lyst og din libido. Derudover, så giver sport et bedre blomomløb generelt set men også til dit svulmende lem. Resultatet er at du doper dig naturligt.

En øvelse som du ikke kan komme uden om, hvis du vil have en kraftig orgasme og det er knibeøvelser! Du skal vippe med lemmet og vil du gøre noget ekstra så hæng et lille håndklæde hen over og hvorfor ikke gradvist øge vægten til et større håndklæde og derefter et badehåndklæde, for til sidst at ende med at kunne løfte et vådt badehåndklæde. Gør det ligeså ofte du vil og kan. Efter 1 til 2 måneder, vil du få kraftigere orgasmer og som sidegevinst, kan du bedre holde din flotte erektion.

 

Kom endelig med flere tips, hvis du selv har nogle du vil dele 🙂

Husk: Nyd dig selv og hinanden!

No Comments

Post A Comment