10 måder at kysse på!

10 måder at kysse på!

Nu skal vi have det lidt sjovt – Her får du 10 forskellige kys!

Helt ærligt, så synes jeg at det at kysse ofte er blevet en næsten tabt kunstart i vores parforhold. De fleste af os kysser, før vi bliver gift, men når vi så er gift, så stopper vi ofte med det. Og hvorfor det?– jo fordi, især vi kvinder tror at det at kysse absolut skal føre til noget andet, ikke?

Og hvis vi ikke er sikker på, at det er det vi ønsker, så kysser vi mindre og mindre. Han skulle jo nødig får en forkerte idé.

Når vi stopper med at kysse, mister vi rent faktisk en af de største og bedste måder hvorpå vi kan øge vores egen lyst på – og vi går glip af en masse intimitet og sjov!

Så i dag jeg tænkte jeg ville dele ti forskellige kys med jer, til hver sit eget ægteskabsbehov.

 

1) Hej-kysset

kys 2Han kommer ind ad døren – og du stopper med hvad du end har gang i og så sørger du for at nå ham før hunden, før børnene, før nogen som helst. Så du fortæller ham: “Jeg har savnet dig i dag, og jeg er glad for du er hjemme!” Eller hvis du er den, der går ind ad døren, så gå direkte hen til ham og giv ham et ordentligt smækkys. Det er normalt et let, glad kys og du smiler hele tiden.

Jeg tror, denne her egentlig er min favorit – simpelthen fordi jeg ser frem til, når min mand kommer hjem.

Hvad nu hvis I ses efter længere tids fravær? Så gælder ingen regler! Så er det bare at springe ud i det og smide hæmningerne. Du kan ende op på gulvet, du kan ende med at rulle rundt, I kan ende med at være helt sammenfiltrede og glædestårer er ofte involveret.

 

2) “Jubiiiii! Jeg er så spændt” – kysset

Du har lige fået en forfremmelse! Han fik en lønforhøjelse. Du har lige underskrevet på huskøbet! Solen skinner! Uanset hvad end måtte være, så indebærer det her kys at han løfter dig op og svinger dig rundt glæde og tonsvis af latter –grin gerne – det hele på en gang. Når man er glad så vil man så gerne dele det!

 

3) “Det skal nok gå” – kysset

kys 3Tårer falder lydløst. Abort er overstået, og du ligger i sengen. Du er tilbage fra din mors begravelse. Du prøver at kommer dig over en kamp med din teenager, og du er ikke sikker på, om det kan repareres.

I ligger, i sengen, ved siden af hinanden, hjerterne knust, og I rækker ud mod hinanden og kysser. Nogle gange er det blide kys, og nogle gange er det fyldt med saft og kraft , men med dette slat-tårevædede kyss sig du en og samme ting: Jeg her med dig. Jeg skal ingen steder. Vi kommer igennem dette. Og jeg ønsker at dele din smerte.

Vend jer mod hinanden, når du har ondt. Det er meget bekræftende.

 

4)”Jeg elsker dig så meget” – kysset

I har lige nydt stilheden ude i naturen sammen og du er overvældet af, hvor fantastisk denne mand er. Han er lige kommet ind fra have efter at have spillet bold med jeres søn. Han stod op for dig, når din mor forsøgte at manipulere dig, igen.

Og du er så lykkelig over at denne mand er din.

Dette kys er dybtfølt, det er lang, det trækker ud – og du kan mærke det helt nede i dine tæer.

 

nude shoulder5) “Undskyld” – kysset

Nu har du klokket i det, stort. Du har tilstået. Du har tilgivet. Og nu skal der genopbygges.

Dette lys starter ofte sådan lidt prøvende, usikkert – men ender ofte med et langt mere lidenskabelig kys. Og måske endda i sengen! ( Sex, efter sådan en omgang, er suverænt – bare så du ved det)

 

6) ”Jeg vil bare ha’ dig her og nu” – kysset

Her er spændingen og elektriciteten overvældende, og kysset får næsten sit eget liv.

Det her kys fører næsten altid til noget sjov og er næsten altid noget man vil kunne huske tilbage på. Vær ikke bange for at trække det her kys lidt ud. Det gør det faktisk sjovere!

 

kys 47) ”Fjolle” – kysset

I driller hinanden. I kilder hinanden. I danser rundt i køkkenet og han svinger dig dramatisk rundt -og bliver ved og ved. Vi har alle brug for at være fjollet en gang i mellem, i vores ægteskab og det gælder også for kyssene!

 

7883358)”Jeg synes, du er Hot” – kysset

Dette er ikke det lidenskabelige kys – fordi du ikke har tid. Her mødes I i et hurtigt kys, som fortæller om hvad der kommer senere. Det er her hvor du griber fat i ham, give ham et langtrukkent, dybt kys, som efterlader ham åndeløs – og så smiler du og går væk, mens du hvisker, “senere…” Fordi alle har brug for lidt drilleri i et ægteskab, så længe det er en mening med det, selvfølgelig.

 

9) “Du ser bare så pokkers godt ud” kysset

I er ude og gå tur og han fortæller en sjov historie. Han efterligne en sjov accent og genfortæller noget han har set. Han får dig til at grine, og han er bare så sød, at du puffer lidt til ham for sjov, mens du hele tiden griner.

Husk man skal grine i sit ægteskab, det er godt for sjælen!

 

10) “Farvel” kysset

Så er vi nået til det vigtigste. Uanset om det er et kærligt kys, når du siger farvel om morgenen, eller et langtrukkent tårevædet afskedskys, fordi I ikke skal ses i et stykke tid, så sørg for, at hver gang I siger farvel at I gør det med et kys. Gør det til en vane. Det skal altid være den sidste ting, du gør, og du vil holde fast på ham, hele tiden, mens han er væk.

 

sexfantasi mand orgasme

Det er så vigtigt at bruge kysset i jeres ægteskabet, det UDTRYKKER alle mulige forskellige følelser. Det er jeres helt specielle måde at knytte jeres bånd på. Hvis dit ægteskab oftest kun bruger en eller to af disse kys, men sjældent alle ti, så er det måske på tide at UDVIDE dit kysse-repertoire! Grin mere. Vær mere fjollet. Når I har løst en konflikt, så sørg for at den ender godt. Trøst ham mere. Vær mere sårbar. Åbn op mere.

 

At kysse kan gøre alt dette. Så genopdag den tabte kyssekunsten – og ha’ det vidunderligt mens I gør det!

 

ER DET KANG TID SIDEN at I har ikke kysset lidenskabeligt? Bare start med nogle små farvel og hej kys, og byg så videre derfra. Men lad ikke kysse dø. Det er for vigtigt, og for sjovt!

 

Jeg opfordrer alle par til at dele ET , BARE ET, 15-sekunders kys, hver eneste dag. Det vil forvandle dit ægteskab fuldstændigt.

Hvis jeres kærlighed sidder fast i et dødvande, så prøv også at læse min artikel om at “tale kærlighed – du kan også lære det” og genopdag jeres glæde ved hinanden igen.

 

Tags:
, , ,
No Comments

Post A Comment